Міжнародна співпраця

      З 25 по 29 березня 2018 року в рамках міжнародної співпраці відбувся візит української делегації до м. Ключборк Опольського воєводства Республіки Польща, в складі якої Здолбунівську гімназію  представляв директор Іван Гнатюк.

Візит відбувся на запрошення  повітового старости Пьотра Посьпєха і передбачав широке коло питань, пов’язаних з організацією діяльності громади повіту та розвитку співпраці  на рівні громад (районів) між Польщею та Україною.

Під час візиту відбулися зустрічі з керівниками навчальних закладів м. Ключборк, ознайомлення  з навчально-матеріальною базою закладів освіти, особливостями організації навчально-виховного процесу, умовами проживання  в інтернатних установах учнів з м. Здолбунова та Здолбунівської гімназії,  які продовжують навчання після 9-го класу у ліцеях та технікумах міста.

Цікавим виявився досвід реалізації повітових  програм соціальної та психологічної підтримки родин, становлення власного бізнесу через підтримку «інкубатора» професій.

Логічним завершенням розпочатої два роки тому співпраці стало урочисте підписання прямих угод про співпрацю між Здолбунівською гімназією та навчальними закладами м. Ключборк, а саме:

Дана співпраця передбачає організацію навчальних зустрічей, тренінгів, семінарів, обмін найкращими практиками та інноваційними рішеннями, можливість навчання учнів у навчальних закладах Польщі.