Вчитися протягом усього життя…

Педагоги Здолбунівської гімназії залюбки діляться своїми напрацюваннями з колегами не лише в межах гімназії, але й з вчителями навчальних закладів району.

Так, 21 березня 2019 року на базі Здолбунівської гімназії відбувся майстер-клас учителя англійської мови Павлусь Ж.Є. з теми “Створення доступних освітніх ресурсів з компетентнісного навчання для підвищення навичок учнів” у формі тренінгу. Жанна Євгеніївна презентувала свої педагогічні напрацювання та ознайомила з новими навчальними аспектами методики навчання англійської мови. До проведення практичного заняття долучилася Буцька Ірина Володимирівна, вчитель англійської мови й зарубіжної літератури, яка провела заняття з розвитку критичного мислення. Педагоги використовували різні інтерактивні методи, форми та прийоми роботи.

фотозвіт

11 квітня 2019 року педагог-організатор Здолбунівської гімназії Дейнека Ірина Георгіївна провела практичне заняття для колег зі шкіл Здолбунівського району з теми “Формування ключових компетентностей школярів як перспективний напрямок в освіті та практичній діяльності педагога-організатора”. Під час проведення заняття учасники мали можливість попрактикуватися у створенні моделі компетентного вчителя та компетентного учня, ефективного учнівського самоврядування. До проведення заняття долучилися: вчитель англійської мови й зарубіжної літератури Буцька І.В., яка провела заняття з теми лідерства та роботи в команді; учениця 11 класу Бондар Марія, яка презентувала свої напрацювання як лідера учнівського самоврядування.

фотозвіт