Dezemberfest

У 2017 році Німеччина і Україна відзначають 25 років встановлення дипломатичних відносин. Тому для зміцнення та розбудови взаєморозуміння та дружби, співпраці між двома країнами у культурно-освітній сфері 2017 рік було проголошено Українсько-німецьким роком мов.

Здолбунівська гімназія активно долучилась до проведення німецького року мов в Україні. І 1 грудня 2017 року у стінах нашого навчального закладу відбулось загальношкільне свято «Dezemberfest“. Гімназисти взяли участь у показі-шоу відомих німецьких особистостей та казкових персонажів, у дефеле «Найфантастичніша зачіска».Усі заходи проводились німецькою мовою, що сприяло поглибленню знань учнів. Під час організації кафе-паузи (купівлі-продажу страв) учні могли ближче познайомитись з німецькими традиційними стравами а також долучитись до благодійної акції «Допоможемо хворим дітям». Під час свята виконувалось багато художніх номерів: німецьких пісень, народних і сучасних німецьких танців, ігор. Атмосфера справжнього німецького Октоберфеста панувала на протязі цілого дня.

Таке свято сприяє забезпеченню німецькій мові як іноземній належного значення та є внеском в культурну освіту та творчий і професійний розвиток молодих людей.

Вчитель німецької мови Семенець О.Р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.