Відбулися загальногімназійні збори

        06 березня 2018 року відбулися загальногімназійні збори. На зборах були присутні делеговані від кожного класу гімназії  батьки учнів, члени благодійного фонду Здолбунівщини «Наші діти», працівники гімназії.

Учасники зборів заслухали звіт директора гімназії  Гнатюка І.Г. про діяльність  гімназії у 2017 році, особливості фінансово-господарського  забезпечення, пріоритети на 2018 рік та визнали роботу керівника навчального закладу задовільною.

На зборах було обрано делегатів  від батьків учнів до найвищого органу громадського самоврядування закладу загальної середньої освіти – конференції гімназії та обрано членів ради навчального закладу від батьків у складі: Семенюка О.М.,  Жовтанюк С.М.,  Біндюк Н.О.,  Дем’янчук О.М.,  Нижник І.В. Головою ради гімназії обрано Семенюка Олександра Миколайовича.

Директор гімназії  Гнатюк І.Г. ознайомив присутніх з особливостями нового Закону України «Про освіту», поінформував про підготовку та проведення ювілейного заходу «Від першої чеської школи до гімназії – 100 років» та ситуацію, яка  склалася із тендерними закупівлями газу для топкової Здолбунівської гімназії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.