Коли вчителі відпочивають?

Коли вчителі відпочивають? Навесні? Влітку?

Під час навчальних тренінгів, майстер-класів, семінарів-практикумів і т.і. вчителі мають змогу не лише почерпнути корисну інформацію, поділитися досвідом, підказати вирішення проблемних ситуацій, поспілкуватися з колегами-однодумцями, але й відпочити емоційно. Головне, щоб такі зустрічі приносили позитив, гарний настрій та можливість заощадити час на підготовку до уроків.

Так, навчальний рік для фахового вдосконалення у гімназії почався 21 вересня з майстер-класу вчителя фізики Рудик Наталії Володимирівни, яка поділилася з колегами азами роботи з програмою MozaBook. Педагог продемонструвала можливості створення та використання на уроці (різних навчальних предметів) цікавого 3D малюнка, тесту в ігровій формі, аудіо-супроводу певної теми, що вивчається.

26 вересня на базі гімназії відбулася творча зустріч вчителів географії, які під час семінару-тренінгу з теми “Використання соціальних сервісів веб.2.0 у роботі вчителя географії” почерпнули багато корисної інформації від методистів РОІППО (Лис Ю.В., Горницька О.В., Тимощук О.П.) про систему Google, роботу з Google диском, створення документу, малюнка, презентації в Google, створення колажів, он-лайн пазлів, здійснення віртуальних подорожей, використання Kahoot для зворотнього зв’язку з учнями на уроці географії.

27 вересня відбувся тренінг для вчителів іноземної мови “Вчитель-лідер”, який провели вчитель англійської мови Рачук Людмила Святославівна, вчитель англійської мови і зарубіжної літератури Буцька Ірина Володимирівна та психолог гімназії Мережко Ольга Володимирівна. Зустріч проходила у дружній атмосфері з використанням інтерактивних вправ та завдань. Педагоги мали змогу попрактикуватися в акторській майстерності, фізичних вправах водночас знаходячи шляхи вирішення тих чи інших проблемних ситуацій в повсякденному “житті” вчителів у школі.

Переглянути фото подій можна за посиланням

https://photos.app.goo.gl/rWw8RZbCoh1x3A7g8